Jubileum, Feiten en Meningen

(2018)

Vandaag bestaat dit blog Feiten en Meningen 7 jaar, opgericht 6 juni 2011. Feest met gebak!

1 PIC_0151.Feiten en meningen 7 jaar jubileum (C) Ronald Puma

Het eerste bericht in 2011 had als onderwerp de snelheid van het nieuws, onzorgvuldigheid en het overschrijven van nieuwsberichten (zie Kopiëren en plakken in de media). Dit blog is het tegendeel, dit is langzaam, diepgaand en onderzoekend. In totaal 136 berichten (waarvan 15 Dossiers).

De volledige inhoud is tot stand gekomen zonder subsidie en/of crowdfunding. Bovendien onafhankelijk.

Kijk ook onder Alles blijft hier staan onder dit bericht en onder Over / About.

Ik beveel journalistiek onderzoeksplatform Follow the Money aan om te volgen! Zij houden zich bezig met het soort onderzoeksjournalistiek naar mijn hart. Ze doen waar ik al zo lang naar gestreefd heb, maar nooit de middelen en de mogelijkheden voor heb gehad. Ze handelen volgens mijn credo van 25 jaar geleden: “Overal waar een goed journalist een schop in de grond zet komt vuil naar boven”.

(C) Ronald Puma

Dit blog komt tot stand zonder subsidie en/of crowdfunding en is onafhankelijk.
De auteur studeerde geschiedenis en aardrijkskunde en heeft voor beide vakken de onderwijsbevoegdheid.

Over Ronald Puma

Fotograaf in Nederland / Photographer in the Netherlands.
Dit bericht werd geplaatst in Columns, cultuur, economie, EU, filosofie, journalistiek, Kapitalisme, klimaat, kort verhaal, media, milieu, Muziek, politiek, privatisering, religie, sport, Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s