Fat finger

fat-finger

Paniek is nooit goed, altijd rustig blijven, paniek op de beurs is gevaarlijk, vooral ’s nachts. Je wordt wakker en je spaargeld en pensioen zijn ineens verdwenen. De benaming fat finger is natuurlijk heel mooi gevonden voor een verschijnsel dat de wereld in economische rampspoed kan storten. Ik maak ook wel eesn eens een typfout, een typfout is zo gemakt gemaakt. Laten we hopen dat de fat finger niet voorkomt bij de Russische en Amerikaanse militaire atoomstrijdkrachten. (Kijk voor de gevolgen naar de film van Stanley Kubrick Dr. Strangelove) (1964). Ook de woorden flashcrash en dunne markt klinken goed.

Over Ronald Puma

Fotograaf in Nederland / Photographer in the Netherlands.
Dit bericht werd geplaatst in Columns, cultuur, economie, journalistiek, Kapitalisme, media, politiek, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s